Overslaan en naar de inhoud gaan

Handelaars Heusden-Dorp

Welkom

Winnaars Eindejaarsactie 2023

Handelaars Heusden-Dorp (HHD)

Yasmine Nowicki nam deel bij Di Angeli Sports en is de gelukkige winnaar van €1000 in Cadeaubons

Johan Geerts, Vandecruys Jozef, Hilde Coomans  winnen elk €500 in Cadeaubons, zij namen respectievelijk deel bij Bol-bikes, Grasmaaiers Hendrik Claes en Lorenz schoenen & fashion

 

Winkelcentrum Cité

Ellen Gielissen nam deel bij Jumbo en is de gelukkige winnaar van €1000 in Cadeaubons

Rudi Elsen, Yanouck Moons, Estelle Raeyen winnen elk €500 in Cadeaubons, zij namen respectievelijk deel bij Il Canniccio, Juwelengalerij De Greeve en Moda stoffen.

Verenigde Handelaars Zolder (VHZ)

Ruben Lambrechts nam deel bij ‘t Bruuke en is de gelukkige winnaar van €1000 in Cadeaubons

Renhilde Vuegen, Viviane Donné, Jan Decancq winnen elk €500 in Cadeaubons, zij namen respectievelijk deel bij Tre Donne, Diepvens Hilde kiné en Argenta Tielens.

Bolderbergse Handelaarsvereniging (BHV)

Christa Switten nam deel bij Kapsalon Castello en is de gelukkige winnaar van €1000 in Cadeaubons.

Erwin Veltjen, Anja Marechal, Maria Jané winnen elk €500 in Cadeaubons, zij namen respectievelijk deel bij Schepers Wheel Service, Ella Bella en Beau - Vie.

HHD Nieuwjaarsdrink 2024

Andy en Aviano stelden dit jaar de burelen van Optimus Vastgoed ter beschikking van de HHD vzw om de handelaars van Heusden-Dorp en genodigden te ontvangen op de traditionele jaarlijkse Nieuwjaarsdrink.

Voorzitster Greta Feyen heette de gasten welkom en in haar toespraak onderlijnde ze dat een handelaarvereniging de lijm is tussen de leden maar ook tussen de handelaars en de klanten. Jaarlijks worden enkele grotere en kleinere acties georganiseerd zoals de paaseitjes bij Pasen, Heusden Bolt bij de kermis van eind juni, de eindejaarsactie in samenwerking met de Middenstandsraad en de andere handelskernen.
Voor het eerst werd het kerstevent vervangen door de Kerstmarkt. Ondanks de weersomstandigheden werd dit een succes en waarschijnlijk wordt er in 2024 een vervolg aan gebreid.
Ook Heusden Bolt staat weer op het programma, de artiesten en optredens zijn nog een beetje in onderhandeling.

De voorzitster dankte het lokale bestuur voor de logistieke steun, de toelage en de digitale cadeaubon. Ze kondigde aan dat er in aanloop naar de lokale verkiezingen via de Middenstandsraad een wenspakket  zal overhandigd worden aan alle politieke partijen van Heusden-Zolder.

Schepen van lokale economie Isabelle Thielemans was vol lof over het werk en de initiatieven van de handelsverenigingen.
In primeur kondigde ze aan dat binnenkort de lokale handelaars zich met een eenvoudige klik op een knop kunnen aanmelden zodat ze automatisch op de hoogte worden gebracht van gemeentelijke aankopen tot 140.000 euro. Daarvoor kunnen ze dan offertes indienen. Ook kunnen ze zich abonneren om op de hoogte gehouden te worden van aanbestedingen boven de 140.000 euro, waarbij de gemeente uiteraard de geldende regels moet volgen.

Kerstmarkt 2023

Voor het eerst sinds jaren nam de HHD vzw de traditie weer op en werd er op zaterdag 9 december een Kerstmarkt georganiseerd onder de eigen kerktoren op het Sint-Willibrordusplein in Heusden-Dorp.

In de kraampjes brachten de handelaars hun waren aan de man, gaande van geschenken en versiering tot kleding en fietsbenodigdheden.

Even leek het erop dat de weergoden roet in het eten zouden strooien maar naarmate de avond verliep werd het droger. De kerstsfeer kwam er helemaal in door orgelist Julien die speciaal een aantal kerstliedjes ten berde bracht op zijn draaiorgel. De fotobooth had ook succes en vele aanwezigen lieten zich vereeuwigen door fotograaf Yves en konden hun foto dadelijk mee naar huis nemen.

Kortom, proficiat en dank aan al degenen die zich erachter zetten en niet op de laatste plaats de aanwezige handelaars in de kraampjes! Hopelijk wordt de eerste editie met de nieuwe formule een aanzet zijn van een jarenlange traditie!

Welkom in Heusden-Dorp

De handelaars van Heusden-Dorp heten je van harte welkom in hun handelscentrum!

De slogan van de handelaarsvereniging is "Alles in het rond".
Van berg tot brug vind je in de omgeving van de twee rondpunten een diversiteit aan handelszaken.

In Heusden-Dorp kan je terecht voor al je dagelijkse inkopen van bakker tot groentenwinkel en supermarkt maar ook om je volledig in het nieuw te zetten met kleding en schoenen.

Restaurant, frituur, café, eetcafé, ..., iedereen vindt in Heusden-Dorp zijn gading.
De innerlijke mens blijft hier niet op z'n honger zitten.

Wil je een make-over of relax-moment dan kan je terecht in een kapsalon of wellness-center.

Auto kopen?
Huis kopen, verkopen, huren?
Aan een nieuwe PC of smartphone toe?

De speciaalzaken onthalen je met de glimlach!

Bereikbaarheid

Doe je je inkopen met de fiets of openbaar vervoer?
De bushaltes en treinstopplaats zijn vlot bereikbaar.
Of toch liever met de wagen?
De winkels liggen allemaal op wandelafstand van de GRATIS parkeerterreinen.

Sfeer Heusden Bolt 2023

Sfeerbeelden Heusden Bolt 2022

Prijsuitreiking eindejaarsactie 2021

De winnaars van de eindejaarsactie 2021

Op dinsdag 8 februari 2022 werden in de raadzaal van het gemeentehuis de winnaars van de eindejaarsactie 2021 getrokken.

Per handelskern werden de vier hoofdprijzen getrokken: 1 x €1000 en 3 x €500. Hieronder de gelukkige winnaars.

Handelaars Heusden-Dorp (HHD)

Vanderheyden Stephanie uit Heusden-Zolder wint €1.000, de drie prijzen van €500 gaan naar Martens Els uit Heusden-Zolder, Engelen Elly uit Paal en Tielens Heleen uit Heusden-Zolder

Winkelcentrum Cité

Rodiers Els uit Koersel wint €1.000, de drie prijzen van €500 gaan naar Manzone Annemarie uit Heusden-Zolder, Jans Madeleine uit Lummen  en Sular Mirah uit Heusden-Zolder

Verenigde Handelaars Zolder (VHZ)

Landuyt Luc uit Heusden-Zolder wint €1.000, de drie prijzen van €500 gaan naar Put Maria uit Beringen, Swijsen Benny uit Heusden-Zolder en Daniels Marina uit Heusden-Zolder

Bolderbergse Handelaarsvereniging (BHV)

Vanluyd Vital  uit Heusden-Zolder wint €1.000, de drie prijzen van €500 gaan naar Ramaekers Jeff uit Heusden-Zolder, Vandevoort Brenda uit Heusden-Zolder en Hilkens Kim uit Stokrooie.

Buiten de handelskernen is er één winnaar van €100: Feytons Paul uit Kuringen

Alle winnaars worden persoonlijk verwittigd en uitgenodigd om hun prijs te komen afhalen.

Kerstevent 2021


Koop lokaal, dat is fenomenaal!


Follow Us
Handelaars Heusden-Dorp vzw

Maatschappelijke zetel:
Sint Willibrordusplein 11,
3550 Heusden-Zolder
Ond.nr.: 0663.538.891
© 2022 Handelaars Heusden-Dorp vzw - Alle rechten voorbehouden.