Waypoint

Zaakvoerder: 
Bart Mertens

Adres: 
Koerselsebaan 33

Telefoon: 
011 42 63 99

Email: 
Info.Zolder @ waypointgps.be

Website: 
http://www.waypointzolder.be

Bij WayPoint Zolder, aan de Koerselsebaan 33, stap je dé speciaalzaak voor navigatiesystemen binnen. Zaakvoerder Bart Mertens heeft in zijn showroom niet alleen alle GPS-systemen in voorraad, maar de meeste staan er ook 'werkend'.
Niet zomaar een toonzaal dus maar een echte belevingswinkel. 'We hebben alle toestellen voor actieve mensen: wandelaars, lopers, mountainbikers, ...
Ook wie aan activiteitstracking wil doen en na zijn tocht zijn prestaties wil kennen, komt hier met het juiste toestel buiten."

Een belangrijk doelpubliek van WayPoint zijn de motorrijders, ze ontdekken er specifieke gps-toestellen of communicatiesystemen, maar ook helmen waar ze kunnen ingebouwd worden.
"Het gaat ons niet alleen om de verkoop. Wij willen onze klanten een full service bieden. Dat begint bij uitleg, hulp bij de inbouw of installatie, naservice, ... en waarmee we ons zeker van de grote spelers onderscheiden, is ons opleidingsaanbod. We hebben cursussen rond het gebruik van fiets-gps, wandeltoestellen, voor motorrijders, ... om de 6 weken geven we voor elk van de doelgroepen een opleidingsavond," verduidelijkt Bart.
Toen Bart zijn zaak overbracht naar Heusden beschikte hij plots over extra ruimte. Daar heeft hij dan een tweede luik uitgebouwd: alle ski-materiaal van Atomic: latten, stokken, schoenen, helmen, brillen, rugbeschermers, ... "Ik ben zelf een fervent skiër en doe al 12 jaar testen voor Atomic, dus ik verkoop alleen dat topmerk. Maar iedereen is welkom bij ons voor het onderhoud van ski's en snowboards van alle merken, we zorgen voor het waxen en slijpen.
En het is duidelijk dat de belangstelling voor de skisport toeneemt."

De filosofie van Bart Mertens is dat hij alle toestellen door en door wil kennen, door ze zelf te proberen.
Hij is dan zelf ook ervaren motorrijder, mountainbiker en skiër.
En met kennis van zaken geef je de klanten advies op maat.
Nieuwtjes over Waypoint kun je ook volgen op Facebook.