Punteke ('t) bij Inge

Zaakvoerder: 
Gerits Inge

Adres: 
Koerselsebaan 26

Telefoon: 
0475/644309

Email: 
geritsinge@hotmail.com

Dagbladhandel 't Punteke bij Inge aan de Koerselsebaan 26 is al jaren een begrip in Heusden. Destijds is de winkel opgericht door Ludo Schoofs en Anja Nijs, eind 2013 nam Inge Gerits de zaak over.
Maar 't Punteke is in de loop der jaren uitgegroeid tot zoveel meer dan een winkel waar zowat alle kranten, week- en maandbladen te vinden zijn.Je kunt er je geluk wagen met de producten van de Nationale Loterij, kiezen uit een assortiment drank en snoep, het nodige meenemen om je volop op breien en haken te storten.
Iets te vieren of moet je naar een feestje? 't Punteke heeft een waaier wenskaarten en nu ook cadeauboxen met voor elk wat wils.

Verstokte rokers vinden er nog altijd hun waar maar sinds kort heeft Inge ook de e-sigaretten in de winkel. Kleding, gordijen of andere textiel voor de droogkuis breng je gewoon in 't Punteke binnen. En wist je dat de winkel ook een afhaaldienst biedt voor pakjes van verschillende distributiebedrijven?
"We hebben een klein winkeltje waar we niet alles kunnen etaleren, daarom kun je bijvoorbeeld schoolmaterialen bestellen via onze webshop 'Easy2shop', vandaag bestellen en morgen ligt het voor je klaar, " vertelt Inge.

En heb je een copy nodig, zwart-wit of kleur? Gewoon even binnenspringen en 't is zo gefixt.

Geregeld heeft 't Punteke bij Inge nieuwigheden in petto, volg haar daarom op Facebook om niets te missen.