Pitou

Pitou

Zaakvoerder: 
Evelien Vos
Filip Smeets

Adres: 
Guido Gezelleaan 24

Telefoon: 
011 45 10 32

Email: 
info@pitou-kado.be

Website: 
www.pitou-kado.be

Als er wat te vieren valt, dan is Pitou nooit veraf. De winkel in de Guido Gezellelaan 24 is al bijna 3 decennia the place to be voor iedereen die op zoek is naar een origineel cadeautje,versieringen, ballonnen, wenskaarten, ... Of het nu carnaval is, Valentijn of de feestmaand december, altijd is er wel een aanleiding om bij Pitou binnen te springen.

 

Jacqueline Veugelaers bouwde de zaak de voorbije 29 jaar uit en in november namen Evelien Vos en Filip Smeets de winkel over.

Meteen ook het sein voor een facelift. Filip en Evelien gaan prat op hun uitgebreide collectie geschenken, die altijd personaliseerbaar zijn, ze hebben ballondecoraties en feestartikelen voor alle gelegenheden.

Maar ze verhuren ook springkastelen en zijn actief in kinderanimatie.

 

Daarnaast bieden ze een brede waaier van diensten: grafisch ontwerp en drukwerk voor particulieren, bedrijven en evenementen: logo’s, huisstijlen, bestickering van wagens, gevelreclame, affiches, flyers, geboortekaartjes en doopsuiker, communiekaartjes, uitnodigingen, je kunt het zo gek niet bedenken.

 

En typisch voor Pitou, iedereen die er langskomt heeft iets te vieren of is op weg naar een feestje, je ziet er dus alleen maar vrolijke mensen.