Optimus Vastgoed

Zaakvoerder: 
Andy Vanhoudt

Adres: 
St.-Willibrordusplein 26

Telefoon: 
011 43 58 19

Email: 
info@optimusvastgoed.be

Website: 
www.optimusvastgoed.be

In september 2015 opende Optimus Vastgoed een mooi, ruim kantoor aan het Sint-Willibrordusplein 26.
Het was voor zaakvoerder Andy Vanhoudt de bekroning van enkele drukke jaren. In de lente van 2013 was hij met zijn eigen vastgoedkantoor gestart, thuis in Koersel, nadat hij eerder zijn sporen al had verdiend elders in de sector. Maar de opdrachten stroomden binnen, het thuiskantoor werd te klein en zo kwam Andy terug naar Heusden-Zolder vanwaar hij afkomstig is.

Door de voortdurende groei bestaat het team momenteel al uit 4 mensen. "Maar we blijven niet rond de kerktoren werken, in onze portefeuille zitten panden in heel Limburg en zelfs een eind daarbuiten, puur het resultaat van mond-aan-mond reclame. Mijn uitgangspunt is een gepersonaliseerde aanpak waarbij communicatie naar de klant centraal staat. Elk dossier wordt nauw opgevolgd en dat waarderen de klanten," vertelt Andy. Het kantoor spitst zich zowel toe op verkoop, verhuur als het rentmeesterschap waarbij eigenaars zich om niets nog hoeven te bekommeren.

Daarnaast heeft Optimus Vastgoed een prachtig aanbod van woningen aan de Spaanse Costa Blanca. "Daar spelen mijn roots langs moederszijde uiteraard mee, ik spreek Spaans en we hebben ginder een betrouwbaar netwerk van ontwikkelaars, makelaars en advocaten. Wist je trouwens dat dagelijks 5 Belgen een eigendom in Spanje kopen? Mooi toch, dat wij een stukje kunnen bijdragen aan het vervullen van die dromen." Gepolst naar zijn verdere ambitie is Andy duidelijk:

"We hoeven niet de grootste te zijn, maar we streven vooral naar een maximale klantentevredenheid". Kwaliteit, vertrouwen en persoonlijk zijn onze 3 pijlers!