Optiek Karine

Zaakvoerder: 
Karine Bosmans

Adres: 
Brugstraat 75

Telefoon: 
011 45 24 75

Email: 
info@optiekkarien.be

Website: 
www.optiekkarine.be

Optiek Karine is al sinds 1997 een gevestigde waarde in de Brugstraat 75,  in 2004 opende Karine Bosmans ook een winkel in het centrum van Meeuwen.
In die periode heeft Karine de sector sterk zien evolueren.

"Vroeger was een bril een hulpmiddel, om goed te kunnen zien. Vandaag willen de klanten een bril die hen op het lijf geschreven is. Een bril weerspiegelt een stuk je persoonlijkheid, net als  mooie kleding je look bepaalt en je goed in je vel laat voelen. Tegelijk beter zien én er goed uitzien dus.
Daarom trekken we veel tijd uit om de klanten te adviseren en hen verschillende modellen uit onze uitgebreide monturencollectie te laten proberen. We werken ook alleen maar met kwaliteitsproducten.”

Zo biedt Optiek Karine bijvoorbeeld de volledige collectie Odette Lunettes van Eline De Munck aan, maar evengoed zijn steeds de nieuwste kinderbrillen in voorraad.
En de sportievelingen kunnen kiezen uit een waaier van sport- en fietsbrillen op sterkte. Ook wie nood heeft aan contactlenzen of een hoorapparaat kan rekenen op deskundig advies.
Elke klant heeft specifieke noden en een eigen smaak, daarom is de persoonlijke aanpak van Karine en haar medewerkers zo belangrijk.

En natuurlijk de service, want ook na de aankoop van je bril kun je steeds bij hen  terecht voor het onderhoud of de bijstelling ervan.