Lorenz

Zaakvoerder: 
Erik Claes
Chantal Vanheel

Adres: 
Guido Gezellelaan 14

Telefoon: 
011425170

Email: 
info@schoenenlorenz.be

Website: 
www.schoenenlorenz.be

Schoenenwinkels met een traditie van meer dan een eeuw zijn uiterst zeldzaam, maar de roots van Schoenen Lorenz in de Guido Gezellelaan 14 gaan terug tot 1910.

Toen startten de broers Claes een schoenmakerij, enkele jaren later begon één van hen met een klein winkeltje: 'Bij Sanderke'.

Dat is een naam die in Heusden nog altijd herkenbaar klinkt, ook al is de winkel ondertussen in handen van de derde én vierde generatie.

Een kleine vijf jaar geleden is een gloednieuwe zaak geopend met meer dan 500 m² winkelruimte., stijlvol ingericht waarbij grote merken apart worden gepresenteerd. Je vindt er een aanbod voor dames, heren én kinderen. Schoenen Lorenz biedt meer dan 100 topmerken, daarbij onder meer Floris Van Bommel, Nubikk en Filling Pieces.

Daarnaast is in de winkel een uitgebreide  collectie kwaliteitshandtassen en accessoires voorhanden.  De familie Claes is vaak aanwezig op beurzen en modeshows, daardoor vind je ook steeds de nieuwste trends voor elke generatie terug in het assortiment. Alleen op kwaliteit willen Chantal en Erik geen toegeving doen.

Via de webshop kun je 24 uur per dag een bestelling plaatsen, en via Facebook krijg je ook de laatste nieuwtjes mee, want ook op dat vlak is Schoenen Lorenz mee met de tijd.  Maar wie deskundig advies wil of meerdere modellen wil proberen, is 7 dagen op 7 welkom in de winkel.