Hobby Farm

Zaakvoerder: 
Karel Laermans

Adres: 
Beringersteenweg 6

Telefoon: 
011 42 27 29

Email: 
hobbyfarm.heusden@skynet.be

Website: 
http://www.hobbyfarm-glabbeek.be

Al wie in Heusden-Zolder en omgeving dieren houdt of in de tuin bezig is, is wel al eens binnengestapt bij Hobby Farm.
Sinds vele jaren runt Karel Laermans zijn zaak aan de Beringersteenweg 6. Daar vind je alles voor de tuin: werkmaterialen, maar ook zaaigoed.

En ook de dierenliefhebbers kijken er zich de ogen uit, want Hobby Farm heeft bijvoorbeeld vogels, of je nu een mooi fluitende kanarie dan wel gezellig kwetterende parkiet wil. En het is moeilijk kiezen uit de vele siervissen voor in je thuisaquarium.

Maar nog meer weten Karel en zijn medewerkers alles van kippen.
Sierkippen ook, maar toch vooral legkippen. Iedereen die in de regio legkippen nodig heeft, vindt de weg naar Hobbyfarm.
Kippen zijn de jongste jaren weer erg populair, niet alleen omdat ze lekkere eieren leggen, maar omdat het milieuvriendelijke afvalverwerkers zijn. Heb je een mooi kippenhok nodig? Ook daarvan is een hele keuze beschikbaar. Net als hokken voor andere dieren of draagmanden.

Hobbyfarm is gespecialiseerd in voeding voor katten en honden. Met Hobby Croc bieden Karel en co zelfs hun eigen merk hondenbrokken aan. Ook duivenmelkers en kippenhouders vinden het geschikte voedsel voor alle omstandigheden.

Karel is erg trots op zijn enorm aanbod brievenbussen, het is enig in Belgiƫ dat het allemaal eigen ontwerpen zijn. Ze komen als 'kale bus' binnen en dat wordt de volledige inkleding ter plaatse ontworpen en gemaakt. Zo heb je altijd een brievenbus die niet alleen stevig is, maar ook origineel. Hobby Farm heeft ook een vestiging in Glabbeek.