Hauweycken

Drankenhal Hauweycken

Zaakvoerder: 
Bart Geens
Inge Souvereyns

Adres: 
Guido Gezellelaan 23

Telefoon: 
011421645

Email: 
geensb@hotmail.com

Website: 
http://www.hauweycken.be

Sinds jaar en dag is drankenhal Hauweycken een begrip voor wie in Heusden zijn drankvoorraad wil aanvullen of op zoek is naar een feestelijke fles.

De huidige uitbaters, Bart en Inge, namen de zaak in november 2006 over van Greta en Staaf Fr ederix, een jubileum dus deze maand.

Maar de geschiedenis gaat nog veel verder terug, want bierhandel Frederix die de Heusdense cafés en inwoners van drank voorzag, bestond al in de jaren '20. Jarenlang was feestzaal Hauweycken de place to bé voor trouwfeesten en fuiven, maar in 1989 richtte de familie Frederix daar de drankenhal op. De naam werd bewaard, want lekkere drank serveren is ook altijd een beetje feesten.

Bart en Inge maken er een punt van om steeds een groot aanbod betaalbare kwaliteitswijnen in stock te hebben, en ze hebben ook een exclusief assortiment geschenken waarmee iedereen zelf zijn mand kan samenstellen. Klantvriendelijkheid dragen ze bij Hauweycken hoog in het vaandel, want altijd staat iemand klaar om te helpen bij het in- of uitladen.

Voor al uw feesten kun je bij Inge en Bart te rade gaan, ze helpen u bij de inschating van de benodigde hoeveelheid drank, stellen gratis glazen ter beschikking, ze hebben een verhuurservice van koelkasten, tafels en stoelen. En is niet alle drank op na afloop, dan nemen ze de overschotten gewoon terug.
Hauweycken levert ook aan horecazaken of bedrijven.

Met de feestdagen in het verschiet, gaat iedereen stilaan op zoek naar de juiste wijnen of bubbels.
Kom daarom op zondag 27 november gerust eens langs tijdens de wijndegustatie in de drankenhal.
Er staat een groot aanbod klaar van wijnen, schuimwijnen in alle prijsklassen en uit de belangrijkste wijnlanden.