Déjà Vu

Restaurant Déjà Vu

Zaakvoerder: 
Nancy Lemmens

Adres: 
Rectorstraat

Telefoon: 
011 75 46 67
0473 79 71 33

Email: 
info@restaurant-deja-vu.be

Website: 
www.restaurant-deja-vu.be

Meer dan 7 jaar geleden opende Nancy Lemmens in de Rectorstraat 9 het restaurant Déjà Vu. Van in het begin koos ze daarbij voor de eerder klassieke keuken: eerlijk, herkenbaar en met zoveel mogelijk zelfbereide producten. “Dat betekent intens werken, maar ik doe dit nog steeds ontzettend graag, samen met mijn team.”

Met iets meer dan 20 plaatsen is Déjà Vu een relatief klein restaurant maar ook dat is een bewuste keuze om zoveel mogelijk aandacht aan de kwaliteit te kunnen besteden. Zo blijft ook de huiselijke sfeer bewaard. Trouwens, af en toe wordt de zaak ook ingenomen door personeelsfeestjes of zelfs een klein huwelijksfeest. Elke maand serveren Nancy en haar team een keuzemenu en suggesties, verder ook aangevuld op het ritme van de seizoenen. Zo is momenteel het wild prominent aanwezig, op andere momenten kunnen dat bijvoorbeeld seizoensgroenten zijn. Ook kinderen vinden hun gading op de kaart.

Déjà Vu wordt bijzonder gewaardeerd om zijn wijnaanbod, dat bovendien in een mooie prijs/kwaliteitshouding wordt aangeboden. De eetzaak is mooi gelegen aan het pleintje tussen Rectorstraat en Guido Gezellelaan, dat biedt de mogelijkheid om in de zomer een gezellig terras uit te zetten. En zo heb je in elk seizoen wel een reden om langs te gaan in Déjà Vu.