Bosmans

Zaakvoerder: 
Yves Bosmans

Adres: 
Brugstraat 79

Telefoon: 
011 42 22 67

Email: 
service@garagebosmans.be

Website: 
www.garagebosmans.be

In 2017 viert Garage Bosmans in de Brugstraat haar 70ste verjaardag. Een nieuwe mijlpaal voor een echte Heusdense familiezaak, want de Ford-garage is al 3 generaties overgegaan van vader op zoon.
Het begon in 1947 toen Romain Bosmans de garage opende samen met zijn echtgenote Jeanne Mertens.
32 Jaar later, in 1979, was het aan Yvan Bosmans om de zaak samen met zijn vrouw Irène Loos voort te zetten.
We tellen er weer 32 jaar bij, wanneer in 2011 Yves Bosmans en Nathalie Prontera Garage Bosmans overnamen.
Yves en Nathalie benadrukken dat ze samen met hun mechaniekers Kris Put, Marnic Balette en klusjesman Bart Aerts een sterk team vormen, waarbij een snelle service tegen een correcte prijs centraal staat. Garage Bosmans is een familiebedrijf en dat voelen de klanten ook meteen aan de sfeer. Terwijl de wagen zijn onderhoudsbeurt krijgt, kan de klant in de zithoek genieten van een lekker kopje koffie, gratis wifi en de krant. Wil hij of zij  liever naar huis gebracht worden of in de werkplaats bij de wagen blijven? Het kan allemaal.
Bij Garage Bosmans kan je terecht voor herstellingen aan Ford personenwagens, bestelwagens en motorhomes. Ben je aan een nieuwe wagen toe?  In de showroom van Garage Bosmans staan altijd  de nieuwste Ford-auto’s te bezichtigen. En vind je het wat moeilijk om je weg te vinden in de verschillende modellen en uitvoeringen? Geen nood, ze geven je deskundig advies, zodat je wegrijdt in een auto die volledig aan je behoeften voldoet. Iedereen is altijd welkom voor een vrijblijvende offerte.