Bopha

Bloemenatelier Bopha

Zaakvoerder: 
Greta Feyen

Adres: 
Sint Willibrordusplein 11

Telefoon: 
011/42.65.25

Email: 
info@bopha.be/

Website: 
http://www.bopha.be/

Bloemenatelier Bopha bestaat ondertussen 10 jaar, sinds 7 jaar is de winkel ondergebracht aan het Sint-Willibrordusplein 11. Voor zaakvoerster Greta Feyen ging het in eerst instantie eigenlijk om een uit de hand gelopen hobby, die ze nadien verfijnd heeft op specialisatiecursussen.
Bopha betekent 'mooie bloem' en die vind je er in alle kleuren. Geen klassieke bloemenwinkel, maar wel een bloemenatelier: "Ik probeer heel afwisselend bloemwerk te maken, aangepast aan de seizoenen. We spelen ook in op het 'blije bloemenverhaal' en bieden zoveel mogelijk fairtradebloemen aan."
En je kent het wel, je moet naar een feestje of receptie, maar bent in de drukte een attentie vergeten. Daarom heeft Bopha sinds kort een bloemenautomaat, waar dag en nacht verse boeketjes, bloemwerk en geschenkjes te vinden zijn. Geen excuus meer dus om ergens met lege handen aan te komen.
De kijkdagen voor Allerheiligen komen er weer aan: je kunt dan vooraf rustig een keuze maken uit eigen creaties van grafwerkjes. En via de webshop van Bopha kun je bloemen bestellen om wereldwijd te leveren.
Maar Greta en Raf verwelkomen u even graag zelf in de winkel.