Bloemen Maris

Zaakvoerder: 
Veerle Maris

Adres: 
Schootstraat 203

Telefoon: 
011 57 47 22

Email: 
info@bloemen-maris.be

Website: 
http://www.bloemen-maris.be/

De lente komt stilaan in het land en dan begint het te kriebelen om in tuin of op het terras aan de slag te gaan. Voor zaden, bloemen en decoratie moet je zeker eens binnenstappen in Tuincentrum Bloemen Maris in de Schootstraat 203.

Zaakvoerster Veerle Maris nam destijds de zaak van haar ouders over, maar de winkel ademt nog altijd dat familiale, persoonlijke karakter uit. 
Al 16 jaar heeft Veerle een groot en gevarieerd assortiment van bloemen en planten voor binnen en buiten, met toch wel een belangrijke klemtoon op éénjarige planten.

“Doordat wij ze zelf kweken, vind je bij ons een heel uitgebreid gamma met ook wel wat “speciallekes”, die je in de gewone tuincentra niet zult vinden. In onze 500m² grote kweekserre, achter de winkel, staan de medewerkers klaar met hun professioneel advies om aan uw wensen te voldoen,” vertelt Veerle.
Voor iedereen staat topservice voorop.
Zij helpen u graag met  bij de keuze van de geschikte potgrond, mest- en sproeistoffen. Uiteraard zijn ook altijd tuinmaterialen en potten in voorraad.
Nieuw in het aanbod is het bloemschik- en decoratiemateriaal. In de afdeling decoratie tref je elk seizoen een ander aanbod.  Zo vind je voor elke gelegenheid wel een presentje bij Tuincentrum Bloemen Maris.

Wie geregeld brood of taarten bakt, heeft ook de weg naar Tuincentrum Bloemen Maris gevonden. In de winkel liggen meer dan 50 soorten gebruiksklare bakmelen, maar ook biomelen en dat breidt nog voortdurend uit, want zelf bakken is in.
Heb je honden of katten, kleinvee, of zelfs schapen of paarden? Voor elk dier ligt de geschikte voeding in de rekken, want ook onze lievelingsdieren verdienen het beste. Oh ja, voor de ingang ligt een ruime parking.