Bakkerij Schreurs

Zaakvoerder: 
Jean-Pierre Schreurs
Odette Nijssen

Adres: 
Guido Gezellelaan 74

Telefoon: 
011 42 28 68

Email: 
info@bakkerijschreurs.be

Fijnproevers moet je bakkerij Scheurs in de Guido Gezellelaan 74 al lang niet meer voorstellen.
Het grote assortiment aan lekkernijen en hartigheden dat je er in de rekken en toonbank aantreft, is het resultaat van een lange traditie.
Jean-Pierre Schreurs werd immers geboren in een bakkersfamilie en van jongsaf was hij bekend met het bakkersleven. In 1982 opende hij samen met zijn echtgenote Odette in Aarschot hun eerste zaak.
In 1991 werd een bestaande bakkerij in Heusden overgenomen waar het gedreven koppel meteen zijn eigen stempel op drukte. Een dynamisch team werd uitgebouwd om klanten vriendelijk en vakkundig te bedienen.

Als je de winkel binnenstapt word je overweldigd door het uitgebreide aanbod. Iedereen vindt zijn gading wel in de vele broodsoorten, gebak en taarten. Op suggesties en vragen wordt meteen ingespeeld. Seizoensgerichte producten en geschenken worden in een mooie verpakking aangeboden; denk maar aan ontbijtmanden, relatiegeschenken, pralines… Iedereen heeft wel regelmatig iets te vieren.

Grote bestellingen voor scholen, verenigingen, ondernemingen en dergelijke worden met plezier verwerkt.  Sinds kort zijn ook glutenvrije producten op bestelling te verkrijgen, en rond Pasen of Sinterklaas staan suikervrije figuurtjes in chocolade klaar. Bij Bakkerij Scheurs vinden ze dat iedereen recht heeft op zijn pleziertje.

Regelmatig zie je iemand met een thema- of speciale verjaardagstaart naar buiten stappen, glunderend, want bij bakkerij Schreurs maken ze de mooiste creaties.

En super lekker natuurlijk!