Auva

Zaakvoerder: 
Raf Coomans
Kris Lekens

Adres: 
Graaf De Theuxlaan 25

Telefoon: 
011 93 39 22

Email: 
Heusden@auva.be

Website: 
www.auva.be

Sinds kort prijkt een nieuwe naam aan de Graaf de Theuxlaan: Auva.
Zo heten tegenwoordig de vroegere Eurosys winkels.

In 1993 startte Raf Coomans thuis in zijn kelder met een computerwinkeltje. ’t Klinkt misschien nostalgisch, maar zo ging dat in die tijd.
In 1998 verhuisde hij naar Suska Berg. Daar werkte hij samen met groep Eurosys onder de naam Eurosys Heusden. In 2003 werd daar een gloednieuw, ruimer pand gebouwd.

Vorig jaar hebben Raf en echtgenote Ann de 7 andere Eurosyswinkels overgenomen. Ze kunnen daardoor terugvallen op een uitgebreid team van ervaren medewerkers.
In Heusden is Kris Lekens de winkelverantwoordelijke. Alle Eurosyswinkels werden omgedoopt tot Auva.

 

Auva?
“Dat was vanaf eind jaren 90 het eigen merk waaronder we zelf PC’s assembleerden. Assemblage gebeurt vandaag minder, waardoor die naam wat op de achtergrond is geraakt. Maar destijds zijn in Limburg meer dan 100.000 Auva-computers verkocht. Hij is toen trouwens uitgeroepen tot beste PC van Vlaanderen,” legt Raf uit.
Auva zet vooral in op service met zijn eigen technische dienst.
En een breed aanbod van computers, gsm’s en toebehoren …
De medewerkers zullen je trouwens adviseren bij je aankoop, zodat je naar huis gaat met een toestel of dienst op maat. Het is ook geen toeval dat Auva één van de grootste partners is van Telenet en dat je er terecht kunt voor alle Telenet-producten en -herstellingen.

Wist je trouwens dat er ook de groene energie van Eneco wordt aangeboden? Buiten zijn winkelnetwerk heeft Auva nog een apart team dat ten dienste staat van zakelijke gebruikers.
www.auva.be